SA MAGESTAD GASPAR EN BABISOL

El passat 4 de gener els nostres xiquets i xiquetes, junt en els seves familes, van gaudir en la visita de Sa Magestad, el Rei Mag Gaspar.

El Rei, que va estar molt atent a tots els nens, va fer arribar la il.lusió als mes menuts de la casa, fent-los entrega d'un regalet i també a les seves famílies, a qui va fer participes d'aquest dia tan meravellosament màgic.

En Babisol donem els gràcies a tots els pares i mares que van participar en l'activitat, fent d'aquesta, una vesprada molt especial. I a Sa Magestad volem també agrair la seva visita. L'esperarem en moltissima il.lussio el próxim any.

Altres noticies

MATERIALES MONTESSORI

Próximamente curso de materiales Montessori en Babisol, infórmate!

PROJECTE HERVÉ TULLET

Desenvolupem la nostra creativitat i imaginació de la mà d'Hervé Tullet.Mitjançant aquest projecte comprovem el que passa quan es barregen diversos colors, som conscients de les textures, formes i relleus que es poden ac...

ATIVITATS AQUÀTIQUES EN BABISOL

Després de les vacances de Nadal, reprenem les sessions de piscina!! Juntament amb les educadores i els monitors, els nens s'ho passen d'allò més bé i alhora adquireixen confiança en l'aigua amb jocs ...